28 april!

Hej! 
Jag är helt slut i huvudet av allt uppsatsskrivande. Efter en lång dag känns det skönt att vara hemma och göra ingenting. Vi hade vår sista intervju idag klockan åtta på morognen i en kommun en timme bort, sedan har jag transkriberat denna och så har vi haft handledarsamtal. Vi gick pratade igenom vårt analysmaterial så imorgon ska vi äntligen börja att analysera. Det är så mycket att tänka på hela tiden med uppsatsen och man är egentligen aldrig riktigt klar med någon del. Det är både kul och jobbigt. Utomhus känns det som om alla träd har spruckit upp och blomstrat ut på bara en dag. Det är så vackert överallt och en fröjd för ögonen..
          I helgen har jag varit i Karlstad. Har inte träffat M på 3 veckor så nu var det verkligen dags. Det har varit en  härlig o bra helg. En rolig fredagskväll med god sushi & biljardspelande, slappelördag med hyrfilm och tråkigt väder,  finare-väder-dag med utflykt och minigolf, och lite pojkprat och kandidatuppsatsångest med J därimellan. 
           Idag väntas en solig men säkert kylig dag med massa plugg och sedan någon timmes jobb. Sen kommer M hem. Inte många dagar från varandra denna gången, hehe :D