Pepp(si) tjej!

Heeeeej!
En ganska slut tjej vid datorn! Nu är vi hemma igen från den stora resan och det känns ganska bra. (Förutom den stora plugghögen som väntar skräckinjagande!!!) Får se om jag lägger ut några favoritbilder och skriver lite om det har varit senare när jag har landat lite. :D Vi kom hem igår eftermiddag, och med hjälp av lite energidricka lyckades vi hållas oss vakna till nio iaf. Annars hade vi nog slocknat gött redan vid klockan sex. Och idag har jag haft en LÅNG-DAG i skolan. Haft familjesamtal där jag först bara trodde att jag skulle få sitta med och titta på för att jag missat hela första delen men faktiskt fick vara med. Det var väldigt kul och lärorikt! Sen har vi fått reda på våra praktikplatser med. Jag ska ha praktik som enhetschef. Väldigt spännande :D Jag hoppas att det blir bra och att jag får en bra handledare:)!
 
Lite typsikt mig idag så glömde jag mina nycklar på biblioteket. Jag upptäckte det utanför ytterdörren när klockan var fem i sex. Och skolbibliotket stänger såklart sex. Jag börjar springa som en tok tillbaka till skolan för att kaaaaaanske någon finns kvar. Under tiden hinner jag tänka, att de flesta av mina vänner är iväg, Morgan 3 timmar bort och vilka andra i klassen som jag kan tänka mig att fråga om sovplats hos. På vägen möter jag en tjej som sa att hon såg att jag glömt nycklarna och att hon lämnat in dem och ännu längre fram möter jag en annan som jobbade där som kommer gående med mina nycklar dinglande. Snacka om att jag blev GLAD! Hade verjkligen inte orkat eller haft tid att vara utelåst. Sjukt snäll tjej som hoppades på att hon skulle möta mig på vägen. 
 
Nu ska jag äta lite kvällis och sen försöka strukturera upp mina dagar fram tills sommaren. Nästan mer saker som ska in än vad det finns dagar kvar... ahhh! Men allt går om man vill :D 
 
Ha det fint!