Tågmorgon

Sån skillnad det kan vara på dagar och dagar. I måndes kände jag mig nästan sjuk. Hade galen huvudvärk och ont i magen o illamående. Ville bara krypa ner i sängen och känna mig bättre. Medan igår var jag superpigg och kände mig allmänt glad hela dagen. Tur var det eftersom jag hade en del att göra. Undra om kroppen producerar extra energi då? När den vet om att det ska hända saker.
           Hade en kort dag igår på praktiken som ändå kändes givande. Påbörjade att göra schema för personalen och hade även mitt andra samtal med en om frånvaro. Det är en utmaning att få ihop ett 6-veckors schema för 30 pers faktiskt ;D. Mötte sedan upp M för lunch på skolan och för att hämta ut lite böcker från biblioteket. Kändes ganska konstigt att vara på skolan. Sen hade vi träff i basgruppen för att diskutera våra praktikplatser. Väldigt spännande att höra och delade åsikter kring våra platser. Tisdagar innebär även läxhjälp. Fjärde gången jag är där nu och det var över tio personer som var där. Kul! Det är ett återkommande tjejgäng som kommer och sen brukar det komma en del nya ansikten. Vi var totalt tre läxhjälpare vilket behövdes gott o väl. Jag tycker verkligen det är kul att göra något sånt här lite extra. Blir mycket skratt !
          Idag väntar en ny dag på praktiken ska även åka på en föreläsning i lund med min handledare. Vi erbjuds några öppna föreläsningar som är passande. Jag hoppas den är bra. Ikväll blir det en löprunda i skogen med matilda. Blev bara en springtur förra veckan så får bli bättre denna veckan!:)
Det finns ett mysigt koloniområde precis intill min praktikplats. Här är en utav de fina trädgårdarna från en regnig dag :)