Måndag igen

hejsan!
 
Då var det måndag igen. Jag har varit i skolan och haft en riktigt värdelslös föreläsning. Det är en massa flum och det var fler än jag som verkade tycka att det kändes onödigt att vara där. Nu har jag haft i mina linser i en vecka och det känns fortfarande ganska jobbigt. Det gör ont och det tar en hel del energi. Imorgon ska jag på "återbesök" så får väl se vad herr optiker säger då.
           I helgen så hade jag några vänner över och vi åt mumsig lasagne och spelade spel. Sen har vi varit en sväng i Sjöbo och även blivit en del plugg. I fredes hände en lite rolig sak på tåget hem från skolan. I sätena mitt emot mig och Josefin satt ett par med e liten fluffig och urgullig hundvalp. Jag hade lite svårt att slita ögonen från den och ägaren frågade om jag ville hålla valpen. "Jaaa" sa jag, lycklig som ett barn och fick sitta och mysa med den medans ägaren var iväg på ett toalettbesök. Det gjorde min dag lite. Den var verkligen supersöt!
           Ikväll ska jag och morgan prova på ett av passen på gymmet. Jag hoppas att det är roligt. Imorgon ska mamma en runda till Lund och jag ska passa på att träffa henne lite. Yepyep. Nu ska jag leta lite fler jobb.
                     Gotland 2012